Kommentti Kaarina Tonterille
____________________________________
Omalla nimellä ja osoitteella
kaarina.tonteri@gmai- l.com  |  12.6.2005 8:24
Brittijournalismissa on kauan vallinnut sellainen traditio julkisessa mielipiteen ilmaisussa, että oma nimi ja yhteystiedot (esim. sähköposti) liitetään keskusteluun mukaan. Ajatus on minusta hyvä ja kannatettava.

Tässä olisi HS:llä hyvä tilaisuus perustaa samanlainen areena.

Omien sanojensa takana seisomisen tulisi olla itsestään selvyys. Varmaan myös palstan asiallisuus kasvaisi kun viesteille tulisi myös kasvot. Nythän on mahdollista esittää mitä potaskaa hyvänsä jopa nimetyistä tahoista salanimen suojassa. Itse en anna suurta arvoa mielipiteelle joka huudetaan puskan takaa!

Nimimerkkikirjoittelussa ketjut usein kasvavat satojen kommenttien eipäs-juupas-väittelyiksi nimimerkkien välillä. Tällaisen voisi välttää kun ainakin henkilökohtaisimmat kommentit voi osoittaa suoraan kirjoittajalle annettuun osoitteeseen. Postinsa ruuhkautumista pelkäävät voivat tätä varten ottaa vaikka erikseen "nikkipostilaatikon", joita saa ilmaiseksi helposti.

Pää auki, HS!
 
______________________________________________
Näetkö metsää puilta ?
Eeva-Maija Harju-Virta  |  4.9.2005 11:20
> Brittijournalismissa on kauan vallinnut sellainen> traditio julkisessa mielipiteen ilmaisussa, että oma> nimi ja yhteystiedot (esim. sähköposti) liitetään> keskusteluun mukaan. Ajatus on minusta hyvä ja> kannatettava.> > Omien sanojensa takana seisomisen tulisi olla> itsestään selvyys. > ainakin henkilökohtaisimmat kommentit voi osoittaa> suoraan kirjoittajalle annettuun osoitteeseen.Mutta eikö koko idea näissä palstoissa ole se, että kaikilla on mahdollisuus saada selville ja nähdä kommentit MISTÄ maassa puhutaan, mikä puhuttaa kansaa, mitkä ovat ajankohtaisia ongelmia ?Suoraan kirjoittajalle - tekstit jäisivät kahdenvälisiksi salaisuuksiksi eikä niillä juuri olisi vaikutusta kansan yleiseen mielipiteeseen.